DM senior afholdes på Nykøbing Falster

Dette års danske mesterskaber for seniorer, afholdes af Brydeklubben Thor på Nykøbing Falster

De danske mesterskaber for seniorbrydere, afholdes d. 22. april 2017 på Nykøbing Falster. Sidste tilmeldingsfrist er d. 10. april. Værtsklubben og Officialsudvalget kommer med mere information snarest. Følg med i DBs kalender:

DM senior græsk-romersk

DM senior fristil

DM for børn og unge

Værtsklubben for de danske mesterskaber for børn og unge, har bedt os gøre opmærksom på, at udendørsfodtøj er bandlyst i hele stævneområdet. Der kan derfor med fordel medbringes indendørssko. Mere info om dette mesterskab her.

Efterlysning

Officialsudvalget mangler forsat en værtsklub til holdmesterskabet, der afholdes d. 2. december 2017. Såfremt det måtte have din klubs interesse, så skriv til info@brydning.dk.


af Officialsudvalget - 20.02.2017