Dagen er oprandt

I eftermiddag kulminerer Marks forberedelser de forgangne fire år

Som sølvvinder af sidste års VM, lægger Mark ud med 1/8-delsfinalen, hvor han skal møde en ben-hård bryder - iraneren Saied Abdvali. Abdvali er bl.a. tidl. verdensmester fra 2011 i 66kg vægtklassen.

Deres sidste møde, til VM 2015, var mildest talt nervepirrende og endte 2-2 i Marks favør. Her måtte kampen afgøres efter fuld tid, og Mark kunne kåres som vinder, da han var den bryder med færrest advarsler.

Vi håber at i alle vil samles om fjernsynet og heppe på Mark. Det kommer til at foregå live på TV 2 fra klokken 15:30, og der vil blive hoppet over til Marks kampe løbende dagen igennem. Frederik Ekstrøm fra BK Thor hjælper TV 2 som kommentator, og på DBs Facebookside kommer der løbende statusopdateringer fra sportschef Thor Hyllegaard.

Til dem der vil have det hele med, så er der brackets, kampresultater mv. på United World Wrestling

Til de nye følgere af brydesporten

Vi har oplevet en tilgang i interessen for brydesporten de forgangne uger. Mange nye følgere har meldt deres ankomst på de sociale medier. Virksomheden Sportcal påstår at de olympiske discipliner vil opleve "en 50% fremgang", på deres SoMe platforme. Denne stigning kan vi bekræfte hos Danmarks Brydeforbund. Det er enormt glædeligt at se interessen for brydesporten er vakt blandt naboer, kolleger og ikke mindst blandt gamle brydere. Til dem der ikke tidligere har haft med brydning at gøre, eller dem der trænger til en genopfrisker, så er der nedenfor en video med emnet "Quick guide til brydning." 

 

Følg Marks kampe til OL

Vi dækker Marks kampe løbende på Danmarks Brydeforbunds officielle Facebookside, og kampene sendes live på TV 2 med Frederik Ekstrøm som kommentator. Følg med i de enkelte kampresultater på United World Wrestlings hjemmeside.


af Michael Yde - 14.08.2016