Nyt fra udviklingskonsulenten

Vores udviklingskonsulent Rami Zouzou eksperimenterer med et nyt brydekoncept henover sommeren

Der blev grinet, flyttet grænser og ikke mindst svedt igennem, da Udviklingskonsulent Rami Panduro Zouzou, i følgeskab med altid stærke Niels Arne, afprøvede et nyt og forenklet brydekoncept målrettet den store masse, som aldrig har kendt til brydning, men som vil i bedre form samt styrke personlige kompetencer og fælles relationer.

(Video fra Danmarks Brydeforbunds Facebookside) 

5 friske ungersvende, med en baggrund i fodboldens ellers så eventyrlige univers, krydsede en grænse til en verden, der var mere ukendt end en nordkoreaners viden om den kloge leders helbred, da de trådte ind på brydemåtten for at dyste mod hinanden i den ældste olympiske disciplin: brydning.

Det ny koncept er bygget op omkring en række velkendte opvarmningsøvelser såsom akrobatik, udholdenhed og endelig en brydekamp, hvor der dystes om point i form af nedtagninger, madrasflugt og træk til ryg. Der er færre kast involveret, hvorfor det appellerer til en bredere målgruppe, som ikke nødvendigvis har et ønske om at deltage i officielle brydestævner, men blot har en ambition om at udnytte brydetræningens vidunderlige indvirkning på såvel den fysiske som mentale balance.


af Rami Zouzou - 26.06.2016