Næste møde i det Nationale Klubudviklingsnetværk 

”Aldrig vinder en mand så stor og berømmelig hæder, som når han øver bedrift med styrke i ben og i arme!”

Citatet stammer fra Illiaden, og henviser til brydningens betydning for samfundsudviklingen og den klassiske lyrik i antikkens Grækenland. Socrates og Platon dyrkede brydning, da de så det som en integreret del af vejen til oplysning, anerkendelse og opbygning af selvet og modstanderens karakter.

Vi skal værne om vores klassiske arv, så jeg glæder mig til at se jer alle, til næste samling i det Nationale Klubudviklingsnetværk.

Vi mødes næste gang søndag d. 18. september kl. 10.00-14.00 i Thrott, Åbyhøj. Invitation

Som et forsøg lægger vi seminaret i forbindelse med Aarhus Wrestling Weekend, da vi så i forvejen alle er samlet samt i stemning til en god lang brydesnak.

Visioner er blevet luftet, ideer præsenteret og vi skal i fællesskab se, om vi kan udmønte de mange fantastiske tanker i konkrete handlinger.

(Fra Danmarks Brydeforbunds Facebookside) 

Besøg af oplægsholder fra Danmarks Idrætsforbund

Vi får besøg af Preben Astrup fra Danmarks Idrætsforbund, som vil berige os med sine erfaringer fra mange års samarbejde med foreninger, kommuner og ministerier i forbindelse med at tiltrække og fastholde nye medlemmer samt udvikle foreningerne i samarbejde med lokalområdet.

Preben er en inspirerende og humoristisk oplægsholder, og han har mange konkrete eksempler, som jeg er sikker vi kan drage nytte af. Derudover vil Rami Panduro Zouzou præsentere to konkrete projektudkast og give et bud på, hvordan den enkelte forening kan implementere dem i deres hverdag.

Det endelige program udsendes ca. en uge inden seminaret.

Alle med interesse for dansk brydnings udvikling er som sagt velkommen, så tøv ikke med at tilmelde jer denne fantastiske dag.

Datoer hvor det Nationale Klubudviklingsnetværk mødes i efteråret

  • Søndag d. 18/9
  • Lørdag d. 8/10
  • Søndag d. 13/11

Se de øvrige planlagte aktiviteter i DBs fælles aktivitetskalender


af Danmarks Brydeforbund - 05.06.2016