Mark O. vinder Pytlasinski og slår den regerende olympiske mester

Mark viser OL-formen frem til Poland Open / Pytlasinski Memorial

Polen har i alle tider været mål for andre landes ambitioner. Og Polen dannede også en fornem ramme, da Mark O. Madsen skulle runde sin træningslejr af med deltagelse i Polen Open i jagten på at indfri sine ambitioner: Guld ved sommerens OL i Rio. Og hvilken optakt. Polens første konge hed Boleslaw den Store, og navnet betyder noget i retning af stor ære, og Mark ærede så sandelig den boleslawske slægts minder, ved at kæmpe sig til stor ære for endelig at lade sig hylde som vinder af Poland Open 2016. 

Marks jagt blev indledt mod Birger Alexander fra Norge. Selvom nordmænd jo er tidligere landsmænd, var det småt med broderskabsfølelsen og Mark kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med en sikker 5-0 sejr.

Herefter ventede Zied Ayi Okrame, som ifølge polakkerne repræsenterede Marokko. Selv troede jeg, han var fra Tunesien. Nå, men han stammer i det mindste fra Nordafrika, og jeg kan varmt anbefale et besøg begge steder - der er vidunderligt. Det var dog lang fra ferie Mark havde i tankerne, men den gode Okrame ville nok have foretrukket at nyde de smukke strande i hhv. Tunesien og Marokko frem for at blive lavet til couscous af en særdeles veloplagt Hr. Madsen, der sejrede med 9-0.

Efter et kinesisk intermezzo i semifinalen, stod Mark ansigt til ansigt med Sydkoreas Kim Hyeonwoo, som sjældent finder sig i noget som helst. Denne gang måtte han imidlertid drage hjem til den sydlige del af den koreanske halvø med uforrettet sag, hvor efter Mark kunne strække armene i vejret som sejrherre i Poland Open 2016. Nu venter vi spændt på OL i Rio, hvor kulminationen af mange års slid forhåbentlig belønnes med den absolutte, store ære. Helt i Boleslaws ånd.

Hop direkte til Marks finalekamp ved at klikke her 

Læs også: "Mark O. til Pytlasinski Memorial" -Brydning.dk 17-06-16


af Rami Zouzou - 19.06.2016