Mark O. til Pytlasinski Memorial

En god træningssamling i Polen er nu overstået. For Marks vedkommende har det især handlet om fokus i den stående brydning, med balance og temposkift. OL-bryderne fra Norge, Sverige og Danmark har haft god sparring fra de lokale polske brydere samt brydere fra Marokko, Egypten, Finland, Korea, Algeriet, Kina og Venezuela.
Landstrænerens meldinger fra Spala har været positive. Mark er frisk og har set god ud til træning. Specielt den indlagde ”kampdag” var positiv, hvor blandt andet koreanske Olympiske og verdensmester Hyeon-Woo Kim fik store klø af Mark.

I weekenden arrangerer det polske forbund stævne i alle tre stilarter i Spala. For bryderne i græsk-romersk stil hedder turneringen Pytlasinski Memorial, der arrangeres for 59 gang. Bryderne i 59, 71, 80 og 98 kg bliver indvejet fredag og bryder lørdag. Resterende vægtklasser; 66, 75, 85 og 130 kg vejer ind lørdag og bryder søndag, med start kl. 9.00.Mark stiller op i 75 kg klassen, hvor OL-klare brydere fra Korea, Bulgarien, Kina, Marokko og Egypten også er tilmeldte. Det er dog lidt tvivl om de alle samme vælger at stille op i 75 kg klassen, eller vælger at stille op i 80 kg. Der har været tale om at Iran også skulle stille til start, men torsdag eftermiddag havde de endnu ikke dukket op. Stævnet er et af de stærkeste stævner i UWW kalenderen, men specielt i OL år, hvor mange  nationer har lidt anderledes forberedelser end normalt, er der ingen ”statsgaranti” for at alle store nationer deltager – i hvert fald ikke med ”A-holdet”.

For Marks vedkommende bliver der under stævnet arbejdet med nogle fokus områder, der lige nu er vigtigere end selve resultatet, selvom Mark naturligvis går ind for at vinde hver kamp.
Dette er et stævne hvor vi kigger på hvad der fungerer og hvad vi skal arbejde videre på, siger landstræner Szymon Kogut.

Ud over weekendens stævne i Polen, deltager Mark til Grosser Preiss i Dortmund 2.-3. juli, der bliver sidste stævne forud for rejsen til Rio.

Du kan følge kampene via Live stream fra det polske forbunds hjemmeside.

Resultatformidling finder du via dette link.

Hvis UWW også laver resultatformidling og live stream, opdaterer vi med link hertil senere.

Held og lykke til den lille danske delegation - #AllForRio


af Erik Nyblom - 17.06.2016