Rajbek ude efter første kamp til U23 EM

En ærgerlig lodtrækning resulterede i et hurtigt exit for den danske landsholdsbryder Rajbek Bisultanov

Rajbek måtte desværre se sig slået i sin første kamp til dette års europæiske mesterskab for U23. Rajbeks modstander Zotlan Levai fra Ungarn røg ud i semifinalen, som spået af sportschef Thor Hyllegaard, og dermed forsvandt Rajbeks chance for at komme ind i kampen igen.

Videolinket for madras A gik desværre i udu kort før Rajbeks kamp, så de danske brydefans der fulgte med på Facebook, måtte nøjes med den nedslående nyhed: "Landstræneren har skrevet at Rajbek taber 2-4 til HUN."

 Rajbek i blå trikot

(Rajbek Bisultanov i blå trikot til EM Senior i Riga. Foto: Ove Gundersen) 

Se kampen her

Heldigvis optages langt de fleste kampe til de internationale mesterskaber, så Vi får alligevel chancen for at se Rajbeks kamp mod Zotlan Levai fra Ungarn. Levai er i rød trikot, og Rajbek Bisultanov i blå trikot.

Resultatliste mv. kan tilgås på United World Wrestlings hjemmeside.

Læs også: "Rajbek nr. 5 til EM Senior 2016"


af Michael Yde - 30.03.2016