Landsholdet er hjemme fra sidste træningslejr forud for OL-kvalifikationerne

Anders, Tobias og Fredrik vendte igår aftes hjem fra en træningslejr i Aschaffenburg

Assisterende landstræner Håkan Nyblom er netop vendt hjem fra en træningslejr i tyskland, hvor Anders Ekstrøm, Tobias Fonnesbek og Fredrik Bjerrehuus har været på deres sidste udenlandske træningslejr før OL-kvalifikationsstævnerne. Der afholdes tre OL-kvalifikationsstævner i april og maj måned, i henholdsvis Serbien, Mongoliet og Tyrkiet. 

Træning i Aschaffenburg i Tyskland forud for kommende OL- kvalifikationsstævne 󾭞🏻#AllforRio

Posted by Tobias Fonnesbek on Friday, March 25, 2016

Rajbek Bisultanov til U23 EM i Bulgarien

Imens Rajbeks tre landsholdskolleger forbereder sig til kampen om OLbilletterne, har Rajbek forberedt sig til U23 EM. Rajbek har for blot to uger siden været til EM senior, hvor han fik en flot 5. plads. U23 EM afholdes i Ruse i Bulgarien, og Rajbek rejser i følgeskab med landstræner Szymon Kogut.

Rajbek stiller op i 75 kg vægtklassen, der skal bryde onsdag d. 30. marts fra kl. 0900 lokal tid. Finalerne starter kl. 1800 lokal tid. Rajbeks kampe kan følges på United World Wrestlings hjemmeside.

Mark O. Madsen interviewet til BT i starten af påskeferien

»Mit mål er helt klart at komme med til OL. Jeg tror også, at det er realistisk eftersom det helbredsmæssigt går stille og roligt fremad for mig. Men kun tiden vil vise om min drøm bliver realiseret.« - Mark O. Madsen til BT

BT - Trods alvorlig hjernerystelse: Dansk OLmedaljekandidat vil til Rio


af Michael Yde - 26.03.2016