Skal jeres klub være vært for NM 2017?

Danmarks Brydeforbund søger en værtsklub til at afholde de nordiske mesterskaber i 2017

2017 bliver året, hvor de Nordiske Mesterskaber igen bliver opdelt. Det betyder at mesterskabet for seniorer bliver afholdt for sig og at der bliver en mesterskabsweekend for ungdom- og juniorbrydere. Efter flere års ophold vil der i 2017 igen blive kæmpet om mesterskabsmedaljer i fristil.

Danmark skal afholde mesterskabet for ungdom & junior i 2017, og det forventes at blive afholdt d. 27.-28. maj. Datoerne bliver endelig vedtaget ifm. dette års NM, der afholdes i Tallinn, Estland den 28.-29. maj.

Til de nordiske mesterskaber i ungdomsrækkerne, kan hver nation deltage med op til 20 deltagere i valgfrie vægtklasser i hver disciplin. Der er dermed lagt op til et mesterskab med rigtigt mange deltagere fra Norden og Baltikum.

Ansøgning om værtsskabet for de nordiske mesterskaber i 2017, skal sendes til info@brydning.dk senest d. 1. september 2016. Ved spørgsmål og behov for nærmere information, kontakt da Erik Nyblom.


af Erik Nyblom - 03.03.2016