Bisættelse af Kurt Rømer

AIR Roskilde brydeklub har mistet sin mangeårige dommer Kurt Rømer 

Kurt Rømer tabte d. 13 marts 2016 i en alder af 68 år kampen til kræften. Bisættelsen finder sted torsdag d. 17. marts 2016 kl. 15:00 fra Østre Kirkegårds Kapel, Kong Magnusvej 13, 4000 Roskilde. Efter familiens ønske vil der kun afholdes gravøl for familien.

Efter Kurt Rømers ønske er der mulighed for at donere til Kræftens bekæmpelse eller Hospice Sjælland i stedet for blomster.

Som dreng startede Kurt Rømer som bryder i Thor Nykøbing Falster. Han flyttede senere til Roskilde og er kommet i AIR Roskilde Brydeklub fra slutningen af 70'erne. Han var klubbens trofaste brydedommer, og har i gennem mange år rejst land og rige rund som DB dommer. Kurt var i en overgang også formand for dommerudvalget i Danmarks Brydeforbund. 

Kurt Rømer har modtaget ØAU's æresnål i sølv

Ære være Kurt Rømers minde


af Danmarks Brydeforbund - 16.03.2016