Lokalt: Reklame for Aarhus Open

På lørdag kan Brydeklubben Thrott for 15. gang byde velkommen til det internationale drenge, ungdoms-, og juniorstævne, Aarhus Open. 13 nationer har på nuværende tidspunkt meldt deres ankomst og er klar til at levere flot brydning på madrasserne.

De tilmeldte nationer er: 

Norge, Sverige, Estland, Hviderusland, Finland, Tyskland, Israel, Belgien, Danmark, Egypten, Frankrig, Litauen samt Schweiz. 

Indvejning vil foregå fredag d. 12.02 fra 18-20, og de første kampe vil blive fløjtet i gang lørdag d. 13.02 kl. 11.30.

Før finalerne og bronzekampene søndag inviteres der til Wrestling Fight Night lørdag aften. Hvis man er interesseret i at komme forbi og se noget brydning af høj kvalitet og skabe stemning i hallen, er det muligt at købe billet på Billetto - til den nette sum af 75 kroner. Desuden er alle deltagende brydere og trænere selvfølgelig velkomne helt gratis.

Til gengæld kvitteres der med god stemning og brydning i verdensklasse, når de fire bryderne stiller klar til kamp. Foruden chancen for at se den lokale bryder og OL-kandidat, Tobias Fonnesbek, i aktion på hjemmebane inden OL-kvalifikationerne i april og maj, består lineuppet af den finske bryder Antti Lindgren, der blandt andet er finsk mester og har deltaget ved U23 EM, og Anar Zeinalov fra Estland, der både har deltaget ved VM og opnået en 5. Plads til EM. Den sidste bryder i det stærke line-up er den armenske landsholdsbryder Artur Mkrtchyan, der vandt sølv til World Cup. Alle har tidligere udkæmpet tætte kampe med Tobias Fonnesbek, og da han med en kneben sejr slog den armenske landsholdsbryder til Fight Night 14, er der lagt op til et brag af en re-match. Når stævnet slutter, vil der efterfølgende blive afholdt en fem dages international træningssamling, hvor der er mulighed for masser af sparring bryderne imellem.


af BK Thrott / Cecilie Bak - 07.02.2016