Lokalt: Aarhus Open 2016

191 kampe – svarende til dette års Aarhus Open - er nu veloverstået. 130 drenge-, ungdoms-, og juniorbrydere har hele weekenden kæmpet på madrasserne i Åbyhøj hallen

Lars Fonnesbek, træner i Brydeklubben Thrott kalder stævnet for en succes med mange flotte kampe og gode modstandere. Og det var da også hårde modstandere de danske brydere måtte op imod i løbet af weekenden. Alligevel formåede den danske delegation at tilkæmpe sig fire guldmedaljer, herunder Mikkel Lassen fra det danske Team 2020 landshold. Han fik fornøjelsen af at bryde i den stemningsfyldte kulisse mellem kampene til Wrestling Fight Night lørdag aften. Med en sejr på 5-0 over den franske bryder, Arilis Adjaoud, kunne han kalde sig vinder af Aarhus Open 2016 i 60 kg.

Wrestling Fight Night 2016 bød på masser af god stemning fra de fremmødte tilskuere. Ikke kun trænere og brydere fra de mange nationer, men også udefrakommende var dukket op for at overvære kampene mellem de fire brydere. Sammen med nummerpigerne og til tonerne af ”We will rock you” kunne Tobias Fonnesbek gå på madrassen til sin første kamp. Den finske bryder, Antti Lindgren, der til dagligt træner med Fonnesbek scorede kampens første fire point. Fonnesbek kom dog hurtigt igen og udlignede, og et sekund før slutfløjtet blev Antti Lindgren skubbet ud af madrassen og Fonnesbek kunne overføre seks point til den samlede stilling. I anden runde blev Anar Zeinalov besejret på teknisk fald, og sidste og afgørende kamp mod den armenske bryder Artur Mkrtchyan blev vundet i overbevisende stil 6-0. Publikum kunne derfor hylde deres lokale OL-kandidat som vinder af Fight Night 16. Om kampene siger far-Fonnesbek: ”Jeg synes det var dejligt, at det ikke bare var en smal sejr, men at det virkelig var overbevisende.”

Forude venter fem dages træningssamling hvor bryderne kan se frem til masser af sparring.

Resultater fra Aarhus Open 2016

Hent resultatlisten

Bedste klub Drenge

Team Lida Belarus

Bedste klub Cadet

Team France

Bedste klub Junior

Team France

Bedste klub i alt

Team France


af BK Thrott / Cecilie Bak - 14.02.2016