Landsholdet er taget af sted til Las Vegas

Den danske delegation fløj fredag morgen til Las Vegas, hvor der afholdes VM for seniorer i perioden 7. – 12. september.

Den danske delegation tæller udover landsholdsbryderne, de to landstrænere Szymon Kogut og Håkan Nyblom samt sportschef Thor Hyllegaard. Hertil kommer Team Danmark fysioterapeuten Kim Larsen, der rejser med som så mange gange før, for at sikre bryderne topbehandling op til og under VM.

Bryderne stiller op i følgende vægtklasser:

Mark O. Madsen i 75 kg

Fredrik Bjerrehuus i 66 kg

Tobias Fonnesbek i 59 kg

Delegationen rejser allerede nu af to årsager. Til dels skal bryderne akklimatisere sig til de ca. 35 graders varme der er den kommende periode i Las Vegas. Endvidere er der den store tidsforskel på 9 timer, der også skal tages hensyn til. Idrætsforskere har fundet frem til, at eliteidrætsudøvere i forbindelse med konkurrence, skal bruge een dags tilvænning pr. time der er i tidsforskel mellem destinationen og der man afrejser fra.

Straks når den danske delegation lander i McCarran, drager de videre til det ”Motel” der skal danne rammen for de allersidste VMforberedelser. Den danske delegation flytter først ind på The Orleans Hotel et par dage før VM starter mandag d. 7. september.

The Orleans Arena The Orleans Arena, Las Vegas

 

Landsholdet skal op til VM træne i et kampsportscenter, der er eget og drevet af den kendte bryder Randy Couture. Udover at være en kendt bryder grundet sine talrige mesterskabstitler, er han desuden kendt for sin rolle i filmen ”The Expendables 3” fra 2014.

Mark O. og Fredrik skal kæmpe mandag d. 7. september med stævnestart kl. 19.00 dansk tid.

Tobias skal kæmpe tirsdag d. 8. september ligeledes med stævnestart fra kl. 19:00 dansk tid.

Læs mere:

Den officielle hjemmeside for VM senior 2015 

Dagsprogram mv. er at finde på United World Wrestlings hjemmeside

Det er PT uvist om der bliver mulighed for at følge VM via livestreaming eller pay-per-view.


af Michael Yde - 28.08.2015