Trænere - se her!

Trænere – se her!

        Mangler du inspiration til den daglige træning?
        Søger du lidt opstartshjælp til at gøre brydetræningen aldersrelateret?
        Jeg forstår ikke hvorfor drengebrydere skal tage teknikmærker for at deltage ved DM?
        Er din træning ved at blive rutinepræget?
        Har du svært ved at fastholde børnene i brydeklubben?

Kan du svare ja til et eller flere af spørgsmålene ovenfor, så skal du med til landstrænernes ATK træner kursus d. 18.-19. april! Landstrænerne har sammensat en weekend for alle jer klubtrænere der til dagligt har med puslinge- og drengebrydere at gøre. Weekenden bliver en uformel, hyggelig og praktisk sparring om brydetræning og teknikmærker. Vi håber at se alle klubber repræsenteret!

Læs mere i invitationen her

Husk sidste tilmelding til trænerkurset i Roskilde er fredag d. 3/4-15. Som altid skal tilmeldingerne sendes til dbkontor@gmail.com. Husk: navn, klub og om hvorvidt der skal bestilles overnatning. (Alle tilmeldinger er bindende.)
af Else Kilgod - 27.03.2015