Tomhændet hjem fra Ungarns Grand Prix 2015

Skuffet landshold vender tomhændet hjem fra Ungarns Grand Prix 2015

De store danske præstationer udeblev i denne weekends Ungarske Grand Prix.

Alle danske brydere sad over i første kvalifikationsrunde. Desværre tabte alle bryderne deres første kamp, hvorved en forsat plads i turneringen var betinget af at deres overmænd ville nå semifinalen. Dette skete ikke, hvilket gjorde, at alle bryderne udgik af turneringen efter blot en kamp.

Eneste undtagelsen var Mark O. Madsen - landsholdets mest rutinerede medlem med stor erfaring i EM, VM og OL deltagelse. Mark O. vandt sin første og eneste kamp mod Besleaga fra Moldova, med en stensikker 3-0 sejr.

Kampen blev desværre den eneste for Mark O.’s vedkommende, da han efter kampen måtte trække sig fra stævnet pga. problemer med tommelfingeren, som også voldte problemer sidste år. Team Danmarks dygtige behandlere tager Mark O. i pleje i den kommende uge, så vi krydser fingre for at Mark O. kan komme til Thor Masters på sin hjemmebane den kommende weekend.

Michael Yde


af Else Kilgod - 08.03.2015