Guld til Rajbek i Austrian Open 3. år i træk

Rajbek Bisultanov vinder Austrian Open for 3. år i træk!

Team 2020 var i weekenden i Østrig, hvor de deltog i Austrian Open. Rajbek gentog de forrige års successer, og han vandt guld for 3. år i træk. Rajbek vandt før i de indledende runer over 4 modstandere, og sidenhen fuldendte han dagen med at besejre sin kroatiske modstander med hele 9-0 på fald.


Arkiv fra Austrian Open 2014

Mathias Bak kunne ligesom Rajbek modtage en velfortjent guldmedalje efter, at have besejret en Kasakhstansk bryder i finalen med 3-0.

Trænerteamet er tilfreds med holdets resultater. Team 2020 blev sendt afsted med en fælles instruks om, at trænerteamet ville se hård fightervilje til stævnet, hvilket generelt lykkedes for bryderne. Endvidere er alle bryderne rykket op i alderskategorien Junior, og er nu blevet introduceret for de nye forventninger, der følger med, bl.a. at der nu i højere grad stilles krav om præstationer og placeringer.

Team 2020 bryderne samt deres trænere har gjort sig følgende konklusioner oven på Austrian Open 2015: Holdet skal være bedre til at kontrollere kampene, og være opmærksomme på ikke at bryde for åbent. Desuden skal bryderne på team 2020 være bedre øverst i parterre.


Team 2020

Holdet blev samlet placeret som nummer 3 efter nationerne Kasakhstan og USA.

Brydernes præstationer
55 kg Kasper Ravn - nr.5 (2 vundet + 2 tabte)
60 kg Mikkel Lasssen - upl. (1 vundet + 2 tabt)
66 kg Mikkel Wind - nr. 2 (6 vundet + 1 tabt)
66 kg Sharafmal Sediqi - upl. (1 vundet + 2 tabt)
66 kg Oliver Krüger - upl. (1 vundet + 2 tabt)
74 kg Marcus Frandsen - nr.6 (3 vundet + 3 tabt)
84 kg Rajbek Bisultanov - nr.1 (5 vundet)
96 kg Mathias Bak - nr.1 (3 vundet)

Thor Hyllegård deltog som holdleder, Håkan Nyblom som træner og Erik Poulsen som dommer.

Michael Yde


af Else Kilgod - 01.03.2015