Golden Grand Prix 2015

Landsholdet er klar til Hungary Golden Grand Prix 2015

Landsholdet er kommet godt på plads i den ungarske by Szombathly. Indvejningen er netop afsluttet for de første fire brydere – Tobias Fonnesbek får lov til at vente med indvejning til lørdag eftermiddag.

Sportschef Thor Hyllegaard udtaler:
,,Det ungarske Grand Prix er et stævne vi rejser til velforberedte! Det er at sammenligne med et ”mini-EM”, så det handler om at præstere for bryderne, så de kan se hvor godt de kan hamle op mod verdenseliten.
Alle bryderne har fået udstukket individuelle opgaver, så der kan skabes vished landstræner og bryder imellem om hvilke teknikker der virker. Dette er et led i processen mod de kommende mesterskaber såsom U23, EU Games og VM i Las Vegas.”

Følgende brydere repræsenterer Danmarks Brydeforbund:
59 kg Tobias Fonnesbek
66 kg Anders Ekstrøm
66 kg Fredrik Bjerrehuus
75 kg Mark O Madsen
75 kg Achmed Iskandarani

Bryderne er i følgeskab med dommer Lütfü Atay samt landstrænerne Szymon Kogut og Håkan Nyblom.

Komplette deltagerlister m.m. kan se på det ungarske brydeforbunds hjemmeside


af Else Kilgod - 06.03.2015