Fire danske medaljer ved Thor Masters 2015

Se Thor Masters imponerende finaleshow her.

Fredrik Bjerrehuus gjorde rent bord i 66 KG vægtklassen. Her indkasserede han en velfortjent guldmedalje - denne præstation er i øvrigt en flot gentagelse fra sidste år! Se her et udklip af Frederiks første kamp, hvor han laver et rigtigt flot løft fra parterre. LINK

Fredrik Bjerrehuus i blåt vinder af Thor Masters 2015

Mathias Bak
var til sit første internationale FILA stævne for seniorer, og klarede sig ganske flot eftersom han vandt en sølvmedalje i 98 KG vægtklassen. Mathias’ vej til finalekampen var via tre sejre over dygtige og rutinerede brydere, hvor der bl.a. var en VM deltager samt en europæisk mester for juniorer. Mathias’ sidste kamp inden finalen var et danskeropgør mod Ronnie Volthers. Her blev Mathias først kåret som vinder efter seks minutter med en 2-0 sejr.

Mathias Bak, flot sølvmedalje

Tobias Fonnesbek vandt sine fire indledende kampe i 59 KG vægtklassen, og blev således klar til finalekampen mod Erik Weiss fra Frankfurt Oder. Dette blev ikke noget nyt kendskab for Tobias, da de to kender hinanden godt. Tobias havde føringen frem til det femte minut, i en meget tæt kamp som desværre endte i tyskerens favør med en 3-1 sejr. Således kunne Brydedanmarks medaljehåb til VM i Las Vegas tage hjem med en velfortjent sølvmedalje.

Tobias Fonnesbek i et flot kast

Niels Esbensen sørgede for en medalje til værtsklubben i Mark O. Madsens fravær. I stævnets 85 KG vægtklasse sejrede Niels først over en tysk bryder og efterfølgende to norske på vejen mod finalen. Desværre måtte Niels se sig besejret i finalen, af Tobias Kvarnmark fra IK Sparta Malmø med et 9-1 nederlag.

Dommerpanelet med italienske Marco Masi i spidsen med blåt slips

Danmarks Brydeforbund ønsker at takke de frivillige for deres indsats. Det er dem, der gør internationale stævner som Thor Masters muligt at afholde på dansk grund. Endvidere vil vi rette en tak til dommerne, der på dagen blev ledet af den United World Wrestling delegerede Marco Masi.