Tilbageblik FightNight 2015 i Aarhus

WOW! Sikke et felt! Her var der virkelig udsigt til noget sjældent i DK. Verdensklasse græsk-romersk seniorbrydning!
I forbindelse med Aarhus Open 7-8-feb. 2015, afholdes et stort FightNight Event lørdag aften. Det var den a
nden udgave af FightNight og fightcardet var i år ekstremt stærkt. Udover den lokale Aarhus/landsholdsbryder, Tobias Fonnesbek, kunne man opleve den dobbelte olympiske deltager og VM bronzevinder 2014, norske Stig Andre Berge i aktion.
Tonimir Sokol, Kroatien, tjekkede også ind. Han havde EM bronze som bedste resultat og var Tobias’ overmand ved EM i Finland i april 2014. Så Tobias lugtede EM revanche.

Tjekkiske Michal Novák var på papiret den alle skulle slå, men det gjorde ham bare ekstra opsat.Fightnight setuppet er anderledes end ved normale stævner og mesterskaber. Ved FightNight bryder alle mod alle og den, der scorer flest point i alle kampe løber med den samlede sejr.
Den samlede præmiesum var 1000 euro med 600 til vinderen, 300 til nr.2 og 100 til nr.3.

Nordmanden Stig André Berge blev sejrsherre i en godt fyldt Aabyhal! En meget suveræn sejrherre.Med Sokol og Novak på de efterfølgende pladser. Det blev dermed langt fra en gentagelse af sidste års FightNight hvor Tobias sejrede samlet.Denne aften var Tobias konstant et skridt eller to bagefter.
Tobias Fonnesbek:
Jeg havde håbet, at jeg kunne vise Jer alle, hvad jeg ved jeg kan, noget underholdende og aggressiv brydning og blande mig i toppen på hjemmebane. Sådan gik det desværre ikke. Jeg er rigtig skuffet over resultatet, men rigtig glad for at så mange mødte op for at støtte mig. Stemningen var storslået og arrangementet verdensklasse! Tusind tak for det!For at komme både godt og underholdt gennem sådan et arrangement kræves der en god konferencier, både til at informere og peppe publikum op. Pilen pegede på unge Mads Hørkilde, bryder i BK Thrott og en af frontfigurerne i arrangørteamet. Måske der bare sker noget med folk, når de får en smoking på, men Mads fyrede den af, som om han aldrig havde bestilt andet. Festen blev sparket i gang, super godt gået.Skulle man ikke ha set kampene eller bare have lyst til at se dem igen, så klik FightNight Live - HER

På forbundets vegne stor tak til BK Thrott for at inkludere denne Event for anden gang. Lad det bare blive en tradition.

Palle Nielsen.


af Else Kilgod - 19.02.2015