Godkendt EM debut af Mikkel og Oliver

                                
Mikkel Lassen fra AK Heros og Oliver Kruger fra BK Thrott fik en ok EM debut i weekenden den 10 og 11. maj 2014. Byen Samakov, Bulgarien var værter.
Oliver Krüger blev vejet ind i 58 kg fredag eftermiddag. Der var 22 deltagere i vægtklassen. Oliver trak nr.20 og skulle møde GRE i første kamp lørdag. Oliver havde en nervøs start, men kom godt igen og vandt på fald. I næste kamp ventede den stærke svensker Ardit. Svenskeren var for stor en mundfuld, Oliver kom aldrig ind i kampen og tabte desværre 0-9. Ardit tabte senere semifinalen til Armenieren, og dermed var EM slut for Oliver.Mikkel Lassen blev vejet ind i 54 kg om lørdagen sammen med 23 andre. Mikkel trak nr.4 og mødte GEO. Der var ingen slinger hos Mikkel, som vandt sikkert 8-0. I anden kamp kom Mikkel også godt fra start mod tyskeren Tatarinov - havde en pauseføring på 5-2. Men Mikkel kunne ikke fortsætte takterne og tabte desværre 5-14. Tyskeren tabte også semifinalen og dermed var Mikkels EM forbi.
En vundet og en tabt kamp for begge brydere er godkendt. Det første EM er noget ganske særligt og for både Mikkel og Oliver gav det masser af erfaring i deres bestræbelser på at nå den internationale seniorelite.

Palle Nielsen


af Else Kilgod - 12.05.2014