Pytlasinski i Warszawa, Polen 2013Som en del af de sidste forberedelser forud for VM i Budapest til september, er den danske delegation bestående af bryderne Tobias Fonnesbek 60 kg (Thrott), Anders Ekstrøm 66 kg (BK Thor) og landstræner Szymon Kogut draget til Warszawa, Polen. Her skal de danske brydere deltage i FILA turneringen Pytlasinski Cup, som afholdes fra 3.- 4. august 2013. Pytlasinski turneringen bliver i år, som vanligt, en meget stærkt besat turnering med deltagelse af brydere fra 21 nationer, heriblandt Rusland og Iran.Anders og Tobias har forud for turneringen været på en 10 dages hård træningssamling i Spala, Polen med deltagelse af brydere fra mange af de stærke brydenationer.Anders Ekstrøm i 66 kg skal indvejes fredag d. 2. august og i kamp lørdag, mens Tobias Fonnesbek indvejes lørdag og i kamp søndag d. 4. august.

Landstræner Szymon Kogut vil efter Pytlasinski turneringen sætte navn på de to brydere, som skal forsvare de danske farver ved VM i Budapest i september.

Liveresultater kan ses i nedenstående link:

http://www.pytlasinski.zapasy.org.pl/#

Der vil løbende være opdateringer på Danmarks Brydeforbunds side på Facebook og via SMS service.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 01.08.2013