Den endelige trup til VM 2013 i Budapest

Der er nu præcis en måned til, at VM i Budapest løber af stablen. Mens landsholdet forbereder sig ved træningssamlingen i Polen, har landstræner Szymon Kogut nu offentliggjort navnene på de brydere, som skal repræsentere Danmark ved dette års VM.

Det bliver således Mark O. Madsen, Thor Nykøbing i 74 kg og Tobias Fonnesbek, BK Thrott i 60 kg, der om en måned drager mod Budapest.


Tobias Fonnesbek i blåt

Med de gode resultater i de sidste måneders GP turneringer med sølv i Italien, 4. Plads i Tyskland og nu sølv i SpanienTobias Fonnesbek har i år vist gode takter med en fin indstilling og gode resultater. EM i Georgien var Tobias’ første optræden som senior, hvor det blot blev til en enkelt kamp. Efter EM har Tobias forberedt sig til VM med deltagelse i diverse samlinger og turneringer, hvor han opnåede en sølvmedalje ved det Italienske Grand Prix, en fjerde plads i det Tyske Grand Prix samt endnu en sølvmedalje ved det nyligt afholdte Spanske Grand Prix.


Mark O. Madsen

Mark O. Madsen var i en fantastisk form forud for EM i Georgien, men en tommelfingerskade under EM, som efterfølgende krævede operation, har lagt en gevaldig dæmper på forberedelserne til VM. Efter operation og genoptræning er det således ikke blevet til decideret brydetræning på madrassen og det bliver heller ikke til megen kamptræning op til VM. Den danske stjerne har dog alligevel kunnet forberede sig med en masse styrke- og konditionstræning.

Program:

Den danske delegation bestående af Mark O. Madsen, Tobias Fonnesbek, landstræner Szymon Kogut samt assisterende landstræner Håkan Nyblom drager af sted mod Budapest den 19. september 2013.

Der er indvejning for Tobias d. 20. september og kamp den næstfølgende dag.

For Mark er der indvejning d. 21. september og kamp d. 22. september.

VM afholdes i år i den flotte og moderne hal, Papp László Budapest Sportarena, som også husede VM i 2005, hvor Mark indkasserede en flot sølvmedalje.

For nærmere detaljer om VM, så er her turneringens officielle hjemmeside:

http://www.wrestling2013.com/

Danmarks Brydeforbund håber, at der ligesom i 2005, vil være mange danske fans der vil drage mod Budapest, for at sidde på lægterne ved dette års VM.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 18.08.2013