Mark og Håkan drager kampklar af sted til London

4 års ventetid er ved at være slut for Mark O. Madsen og Håkan Nyblom, da de begge drager til London i morgen torsdag den 2. august 2012 for at deltage ved de olympiske lege i brydning.

Excel Arena i London danner rammen om kampene den 5. august i 55 og 74 kg, hvor verdens allerbedste brydere vil kæmpe om de mest prestigefyldte medaljer indenfor sporten.

Der er ingen tvivl om, at Mark og Håkan hører til blandt de allerbedste i verden. De har begge tidligere prøvet at være med til OL, da Håkan deltog ved de olympiske lege i 2004 i Athen, mens Mark var med ved OL i Beijing i 2008. Begge har tilmed indkasseret medaljer ved VM og EM, men mangler stadig en OL medalje til samlingen.

Efter en fantastisk præstation ved OL kvalifikationsturneringen i Sofia, Bulgarien tidligere på året, hvor begge brydere formåede at kvalificere sig i første forsøg, har den stået på hård træning, deltagelse ved diverse turneringer og træningssamlinger nationalt og internationalt. Til det udtaler landstræner Szymon Kogut.


Forberedelserne har været rigtig fine, hvor bryderne har ydet det optimale og alt hvad de formåede.
Småskader, såsom Håkans rygskade og Marks knæk i håndleddet, har ikke været nok til at sætte dem ud af kurs. Mark og Håkan er fyldt med selvtillid og godt humør og glæder sig utroligt meget til at komme i gang.

Danmarks Brydeforbund håber, at alt går op i en højere enhed på kampdagen den 5. august, så bryderne kan opnå de bedste resultater ved dette OL.
Ligesom ved OL i Beijing i 2008, har mange danske brydeentusiaster valgt at drage til London for at støtte op om vore bryderne, men ligeså mange vil samles ved arrangementer rundt om i landet for at sende gode vinde mod de britiske øer.

Der vil være opdatering ved SMS service efter lodtrækningen den 4. august, men der vil ikke være noget på selve kampdagen, da der allerede vil være stor TV – og anden mediedækning af begivenheden.Herfra skal der lyde et stort held og lykke til både Mark og Håkan med ønsket om et fantastisk resultat.

Amir Lavasani


af Amir Lavasani - 01.08.2012