Godkendt indsats af Team 2016 i Polen

Godkendt indsats af juniorlandsholdet i Polen!

Sent lørdag aften, satte Team 2016 kursen tilbage mod Danmark, efter gode og hårde kampe ved de åben polske mesterskaber. Det blev til en enkelt medalje og ellers gode indsatser af de seks brydere.

Martin Lorenzen styrede begivenhederne i første kamp, men gik med i lindener i de to første perioder og tabte dermed kampen - som han styrede. Anden kamp var Martin på sporet igen og vinder over en bryder fra Hviderusland i tre perioder. I kampen om bronze i 55 kg tabte Martin endnu engang 1. periode, men vandt derefter 2. periode, hvorefter Martin lagde sin polske modstander i fald i 3. periode.

Emil Birkshøj overraskede positivt ved dette stævne, hvor det blev til 2 sejre og 2 nederlag til nr. 2 og 3 i den stærkt besatte 60 kg.

Tobias Fonnesbech vandt første kamp efter en tæt dyst, der gik over 3 perioder. Anden kamp stod mod en ukrainer og det blev endnu en tæt kamp, hvor Tobias desværre også får en flænge under øjet. Den skulle vise sig at få betydning senere i turneringen. I kampen mod Polens førstemand Karecinski, tildelte dommerne polakken point, da Tobias øje angiveligt begyndte at bløde. Dette point blev afgørende for 2. periode og da Tobias tabte 3. periode 0-1 blev det til et træls nederlag. Tobias endte dermed som nr. 5 i 60 kg.

Bo Bonde vandt de første to kampe, hvorefter det blev til nederlag i kvartfinalen efter en tæt dyst mod en hviderusser og endnu et nederlag mod en polak. De to sidste modstandere blev efterfølgende nr. 2 og 3 i 66 kg.

Ahmed Iskandarani 74 kg lagde godt ud med en sikker sejr over en tjekkisk bryder og derefter et nederlag til Polens førstemand. Derefter blev det til sikre sejre over brydere fra Hviderusland og Polen. I kampen om at komme til bronzekampen tabte Ahmed desværre en tæt kamp i 2 perioder.

Ronni Volthers leverede ligesom resten af holdet en godkendt indsats, selvom det blev til et unødvendigt nederlag i den første kamp mod en Ukrainer, derefter blev det til to sejre og et nederlag. I den sidste kamp blev Ronni rullet to sekunder før tid i 2. periode, efter at have tabt første periode 0-1.

Efter en kort tur på sygehuset for at få Tobias´ øje syet, gik turen hjemad.