Aars BK ekspanderer

Efter nogle magre år ser det ud til at der er nogle fede på vej i Aars. Formand, Kim Olsen beretter om livlig aktivitet i brydelokalet.
Kim:
”Der er ofte 20-25 til træning og da vi afholdte fastelavn forleden var der omkring 70 børn og voksne. Flere nye forældre meldte sig på banen, for at give en hånd med.
Nye tider i en klub hvor tordenskjolds soldater hersker”.
Hvad er så hemmeligheden? Der har jo ikke lige været VM i Aars
Kim:
”Det har været et mål for os i flere år efter vi fik nye lokaler. Svært at sige noget entydigt, der er mange faktorer, men vi har været vedholdende omkring skolesamarbejde og er heldige, at et par af de ”gamle”, Birger Pedersen og Henrik Larsen har haft tid og overskud til dette. Det lønner sig tror jeg og så er det derefter mund til mund metoden.


Foto af Birger Pedersen

I lørdags den 12. marts dannede Aars skole rammerne om et nybegynderstævne. Aars plejer at have en fem-seks stykker med, men denne gang, kunne Aars BK præsenterer lidt mere end det dobbelte.
 Aars Brydeklub havde 13 brydere med.


Foto af Birger Pedersen

Der deltog yderligere fem klubber. FFI Frederikshavn 11 deltagere, HBK Herning 12 deltagere, Thor Vejgaard Aalborg 4 deltagere, Voldby 5 deltagere. De 43 brydere måtte igennem 67 spændende kampe, inden vindere i de enkelte grupper var fundet.


Foto af Birger Pedersen

Bryderne fra Aars Brydeklub set fra venstre:
Første række: Frederik Mathisen – Magnus Nielsen – Emil Larsen
Anden række: Yasar Al Djanaby – Frederik Adamsen – Alexander Dollerup – Clara Stuh
Tredje række: Daniel Phillips – Rasmus Nielsen – Peter Bonde – Glenn Vinther

Det blev til otte medaljer i alt, tre guld, en sølv og fire bronze

Fortsat god vind – keep up the good work

Palle Nielsen


af Else Kilgod - 21.03.2011