Indvejning i London

Lodtrækning ved turneringen London Wrestling International Invitational er overstået og samtlige brydere ved alle vægtklasser i Græsk Romersk brydning blev indvejet. I 60 kg er der indvejet 10 brydere og Håkan sidder over i første runde og i anden runde møder han Belmandani fra Frankrig. Hvis Håkan besejrer franskmanden, så skal han i semifinalen møde vinderen af kampen mellem Jiang fra Kina og Bayramov fra Azerbaijan.

I 74 kg er der indvejet 10 brydere og Mark møder Kazakevic fra Litauen i den første kamp. Vinder Mark kampen, så skal han i anden runde møde vinderen af kampen mellem Rosengren fra Sverige og Tjorstad fra Norge.

Turneringen starter i morgen Kl. 10 dansk tid.

P.S. Der er i dag forsøgt at sende nyheder via SMS-service, men dette har ikke været muligt grundet tekniske problemer hos udbyderen.

Amir Lavasani


af Else Kilgod - 09.12.2011