Guldborgsunds Stærkeste SFO

SFOlsen er Guldborgsunds stærkeste SFO.

SFO´en fra Møllebakkeskolen i Horreby vandt suverænt brydeturneringen for SFO´er i Guldborgsund kommune.

Det blev landsbybørnene fra Møllebakkeskolens SFO der har navnet SFOlsen i Horreby der torsdag sikrede sig titlen "Guldborgsunds stærkeste SFO".

SFOlsens hold der bestod af 6 drenge og 3 piger var suveræne i torsdagens finalestævne i Brydeklubben Thors lokaler, og henviste Gladiatorerne og Bulderbasserne begge fra Sct. Joseph søstrenes SFO fra Nykøbing Falster til 2. og 3 pladserne mens Realskolens SFO fra Nykøbing F endte på 4. pladsen. Der var dog medaljer til alle finaleholdene, inden det vindende hold kunne køre afsted i den flotte hvide limousine mod Horreby der ligger på Østfalster. Det var nemlig førstepræmien for at vinde turneringen Guldborgsunds stærkeste SFO.

Det var i øvrigt anden gang at SFO´en SFOlsen vandt titlen. Det skete også i 2008. I alt har 16 hold været til start og i BK Thor kan vi igen betegne det som en stor succes, og flere af de mange deltagende børn, der har været i aktion har også allerede startet karrieren som bryder på klubbens begynderhold .