Mark O. Madsen overbevisende frem mod finalen i Spaniens Gran Prix

Mark O. Madsen var trods en ulidelig varme i hallen klar på opgaven mod Panait fra Rumænien og vandt sikkert i to perioder 1-0, 4-0. Rumæneren fik ”hovedet i klemme” i anden periode! Det var der flere der fik i løbet af dagen.

I kvartfinalen mod Robert Rosengren, Sverige, var der heller ingen pardon, 2-0, 3-0.

Semifinalen var mod Ruiz fra Spanien. Mark fortsatte stilen overbevisende og vandt igen efter to perioder 5-0, 6-0.

Finalen som brydes i morgen, søndag den 11. juli bliver modstanden en anden kaliber. Her venter Europa mesteren fra Armenien Arsen Julfalakyan. Hans vej til finalen var heller ikke i fare på noget tidspunkt. Det bliver en kanon kamp at få uanset hvordan det går.

Frederik Ekstrøm havde ikke bare varmen at forholde sig til, men også de ekstra kilo modstanderne havde. Frederik stillede ved dette stævne op i 74 kg, vægtklassen over den han plejer at stiller op i ved internationale stævner, og gjorde det godt mod Europamesteren fra Armenien Arsen Julfalakyan, men måtte se sig slået 2-0, 1-0.

Armenieren gik som antydet hele vejen til finalen, så Frederik trådte ind i turneringen igen. Her stod den på et nordisk opgør mod Norges Joakim Aaedalen. Frederik lagde godt ud og vandt første periode 4-1, men i de næste perioder viste Aaedalen sin styrke og vandt 0-4, 0-6.