Talentsamling i weekenden

Årets ungdomsklub 2009 Heros Frederiksværk er værter for samlingen og der er tilmeldt 27 brydere i alderen 10 til 16 år, fra seks klubber, der gerne vil prøve deres talent af.

De får klasse træning ved den tidligere ungdomslandsholdstræner Szymon Kogut, der også har sin daglige gang i klubben..

Ungdomslandsholdstræner Thor Hyllegaard kan desværre ikke være der denne gang. Han er i fuld gang med forberedelserne til det snarlige EM for junior i Bulgarien, hvor vi stiller med Anders Ekstrøm i 55kg og Fredrik Bjerrehuus i 60kg.

DB stiller krav til klubberne om at trænere skal deltage, for at få brydere med på samlingen. Der er 11 trænere tilmeldt og samlingen bliver et modul i deres træner uddannelse.

Ser frem til en spændende weekend, med stramt program, da bryderne deles op i to hold og der jo også skal være plads til Danmarks VM kamp lørdag aften, der vises på storskærm.

DB vil gerne have set flere brydere, trænere og klubber repræsenteret, men er klar over at tidspunktet ikke er det bedste. Der er planlagt en lignende samling den 21 og 22. august, så set kryds i kalenderen. Det er endnu ikke fastlagt hvor samlingen skal finde sted, men der er mulighed for at byde ind. Frist for dette er 1. juli.


af Palle Nielsen - 01.06.2010