Skulderoperation venter Håkan Nyblom

Håkan Nyblom misser desværre VM i Moskva til september. Den ene skulder har længe drillet og under træningen på samling i Rusland med ungdomslandsholdet, blev tilstanden så forværret at en scanning var nødvendig.

Scanningen viste at operation af skulderen var nødvendig. Onsdag den 23.6 venter operationen der forventes at tage omkring 1-2 timer. Derefter skal Håkan holde sig fra brydetræning i et halvt år.

Allerede efter tre uger kan genoptræningen dog begynde.

 

Håkan udtaler:

”Det er rigtig surt, men samtidig er det også irriterende med en skulder der holder en fra at yde 100%. Jeg bliver spurgt om dette nu betyder karrierer stop? Hvis ellers operationen og genoptræningen går efter planen, så kan sådan en periode væk fra bryde-ringen, gøre en ekstra sulten og med et OL i London forude, ja det er en motivationsfaktor i sig selv.”

Brydedanmark krydser fingre for et vellykket forløb!


af Palle Nielsen - 01.06.2010