Brydeforbundets nye bestyrelse samlet første gang

Der blev brugt god tid til at præsentere sig selv, udtrykke forventninger, snakke rollefordeling, byde ind med egne kompetencer og erfaringer.

Indtil vi får gang i de ønskede udvalg og får lagt strategier og mål, er det vigtigt at pointere at bestyrelsen arbejder efter ”business as usual ”, så driften ikke går i stå. Vi har et tidligere vedtaget budget, som dikterer det meste, men vi håber, at der bliver plads til justeringer.

Dog er der taget initiativ til at hjemmesiden bliver mere levende. Der er lagt en plan for nyheder og anden information hen over sommeren.

Det forestående Nordiske Mesterskab for senior i Nykøbing Falster krævede også nogle hurtige beslutninger.

Der var enighed om, at initiativet med henblik på at der kommer en aktiv repræsentant med i eliteudvalget og arbejdsgruppen omkring Team Danmark relaterede ting, var en god ide. Der blev taget godt imod initiativet fra Mark O. Madsen, som har fået input og opbakning fra de resterende landsholdbrydere, Håkan Nyblom, Frederik Ekstrøm og Rune Nilsson.

På udvalgssiden kører eliteudvalget videre med deres proces med at udvikle og blive mere effektive. Klubkonsulentordningen er på plads og den kommer i aktion når sæsonen starter.

Som erstatning for dommerudvalget blev der bragt et ”Officialsudvalg” i spil som en mulighed. Et ”Info- og Kommunikationsudvalg”, med ansvar for hjemmeside, nyheder, PR og marketing, samt et udvalg til udarbejdelse af ”Aldersrelateret Trænings Koncept” blev ligeledes drøftet. Der er mange opgaver og områder, der skal varetages, det kommer til at tage tid at få lavet strategier og mål for det hele, men arbejdet er skudt i gang, og der ses frem til næste møde den 17. juli 2010.

Se referat fra bestyrelsesmødet her

DB formand Palle Nielsen

 

 


af Else Kilgod - 24.06.2010