Mark O. Madsen ny formand for DEF

I forbindelse med at Joachim B. Olsen har stoppet sin aktive karriere som kuglestøder, har Dansk Elitesportsudøveres Forening, DEF, valgt Mark O. Madsen som ny formand.

 

Formand Mark O. Madsen udtaler:
Jeg er meget glad for valget og glæder mig til at arbejde for, at forholdene forbedres for danske elitesportsudøvere. Jeg ved fra min egen karriere, hvor vigtigt det er for præstationen, at tingene omkring en fungerer. Men som alle ved koster gode forhold penge, og jeg vil være med til at kæmpe for at dansk eliteidræt får flere penge. Samtidigt vil jeg også kæmpe for, at der i den danske eliteidræt i højere grad arbejdes for at hjælpe udøverne til at blive hele mennesker, der kan og vil andet end idræt under og efter karrieren.
 
Danmarks Brydeforbund ser positivt på valget. DB’s eliteudvalg er selv for nylig blevet udvidet med en aktiv repræsentant. Et tiltag der skal være med til at sikre medindflydelse / gode vilkår for talenterne og elitebryderne.
Og det er da stort for et mindre forbund at have en mand på en sådan post. Det er jo ikke bare Mark O. Madsen der er formand, det er ”bryderen” Mark O. Madsen!

Palle Nielsen, DB formand:
"Først og fremmest et stort tillykke til Mark. Jeg ser det som en anerkendelse af de kvaliteter Mark besidder, af den person han er. Elitesportsudøverne får en målrettet, engageret og passioneret person med masser af vilje, mod og energi, og som kender til gamet."
 
 Der blev også valgt ny næstformand. Nicolai Iversen fra basketball udtaler: 
 Jeg ser frem til at deltage i DEF’s arbejde generelt men specielt i arbejdet med at indføre eller forbedre standardkontrakterne i eksempelvis basketball, ishockey og badminton. Her træner man lige så meget som i fodbold og håndbold men under vilkår, hvor ansættelsesforholdene i bedste fald kan kaldes uregulerede.
 
Tidligere formand Joachim B. Olsen overgår som menigt medlem af bestyrelsen og siger om sin tid som formand:
Jeg har haft en spændende og lærerig tid som formand for DEF og er glad for at have været en del af kampen for forbedrede vilkår for de danske elitesportsudøvere."

Bestyrelsen i DEF ser nu ud som følger:
Mark O. Madsen, Formand (Brydning)
Nicolai Iversen, Næstformand (Basket)
Joachim B. Olsen (Atletik)
Anders Alding (Fodbold)
Mads Øland, Direktør og sekretær (Fodbold)
Jesper Duus (Ishockey)
Jonas Rasmussen (Badminton)
Thomas Skouboe (Tennis)
Michael Sahl (Håndbold)
Kresten Blæsild (Håndbold)
 
Palle Nielsen

 

 

 

 

 


af Palle Nielsen - 01.10.2010