Kredsturneringen skudt i gang

18. og 25. september 2010, blev de 2 lørdage, hvor kredsturneringen startede op. Denne turnering har udformet reglerne, så bryderne sikres mest mulig kamp – f.eks. er der ingen faldsejre. Der tænkes mere på udvikling end på resultatet. Udover præmier til 1., 2. og 3. pladsen er der løbende præmier til ekstra gode præstationer, samt pokal til bedste bryder i hver af de 3 levels, som bryderne er inddelt i, så motivationen for at blive bedst holdes i live!

Bryderne matches i de forskellige levels, der defineres ud fra bryderens erfaring med stævner, samt resultater.

I Nakskov var der 66 brydere indvejet fordelt på 9 klubber og Viking blev bedste klub.
Thrott, der kunne mønstre 65 brydere fordelt på 8 klubber, melder om en del debutanter. Her blev Herning bedste klub.

Luisa McKennell


af Else Kilgod - 05.10.2010