Nanna Hyllgaard Pedersen fik kun en kamp ved Poland-Open i Warsawa

Brydeklubben Thors  pigebryder Nanna Hyllegaard Pedersen der netop er blevet udtaget til  verdensmesterskaberne i brydning i Herning, som eneste danske kvindelige deltager, fik torsdag kun en kamp da hun deltog i den internationale turnering "Poland-Open" i Warsawa.
 
Nanna Hyllegaard Pedersen der  var i Warsawa til sin sidste turnering inden VM,  mødte i første runde den polske bryder Maglorzata Kurza, en kamp som den polske bryder vandt med 2-1 i perioder.
 
Det blev en meget tæt affære, hvor thor-pigen tabte første periode med 1-0 inden hun vandt anden periode med 1-1. Her scorede Nanna Hyllegaard Pedersen periodens sidste point, hvorfor hun vandt perioden. Tredje og sidste periode blev vundet af den polske pige med 1-0 og hun vandt dermed også kampen.
 
For at Thorbryderen kunne komme videre i turneringen, krævede det en polsk finaleplads, men Maglorzata Kurza tabte sin næste kamp til en bryder for Aszerbaidjan, hvor Nanna Hyllegaard Pedersens deltagelse ved Poland-Open sluttede.
 
Ifølge sin træner Gabbe Kantor gjorde Nanna Hyllegaard Pedersen dog en god figur, og det var kun marginaler der gjorde at thorpigen ikke vandt kampen.
 
Nu gælder det hård træning den næste måned inden Nanna Hyllegaard Pedersen som den første dansker skal i kamp ved VM i Herning den 24. september 2009.


af Mads Bang Aaen - 14.08.2009