Mark O. Madsen vinder ”lille VM”

Ikke siden før de olympiske lege sidste år i Beijing har Mark O. Madsen set så skarp og motiveret ud, som han gjorde i dag ved det store internationale stævne Pytlasinski i Polen også kaldet ”lille VM”.

Og den karismatiske 74kg brydere gik hele vejen, med fire sejere tidligere på dagen stod han her til eftermiddag klar i finalen overfor den russiske bryder Evgeniy Popov. Allerede i første periode kastede den danske bryder russeren i gulvet og vandt derved kampen få fald. ”Det er det bedste jeg har set Mark siden VM i Baku i 2007, han var klar og han var sulten. Det ser rigtig godt ud” udtaler Sportschef Erik Nyblom og fortsætter. ”Vi ved jo alle hvad han kan og det viste han i dag. Jeg mener helt klart at både Mark O. Madsen og Håkan Nyblom kan komme i spil om medaljerne ved VM.”

Marks vej til finalen

1. kamp: Mark O. Madsen, Den vs. Renato Kun, Ungarn. 0-1, 1-0 og 6-1.

2. kamp: Mark O. Madsen, vs. Konstantin Schneider, Tyskland. 1-0 og 1-0.

3. kamp: Mark O. Madsen vs. Basci, Ungarn. - Opgav

4. kamp: Mark O. Madsen vs. Valdemaras Vencaitis, Litauen. 3-0 og 2-0.

Finalen: Mark O. Madsen vs. Evgeniy Popov, Rusland. Vundet på fald.

Håkan Nyblom var i aktion i 60kg, han nåede til kvartfinalen hvor han tabte til Angelov fra Bulgarien 0-1 og 0-1.


af Mads Bang Aaen - 16.08.2009