Drengesamling og træner 1 uddannelse i Herning

Forbundets eliteudvalg og udviklingsudvalg inviterer hermed til træningssamling og træneruddannelse den 22. og 23. august i Herning sportscenter, Holingknuden 3, 7400 Herning

Drengesamlingen er videreførelse af samlingerne i Åbyhøj og Farum. Den er primært for drenge i alderen 12-15 år, med nogle års erfaring.

Formålene med samlingen er flere; vi vil gerne gøre noget ekstra for de bedste drengebrydere i Danmark. Herudover vil vi også have en bedre dialog mellem forbundets trænere og klubtrænerne, med henblik på ”den røde tråd” – hvor vi udover træningen med bryderne også laver træning med trænerne, med hovedvægt på de ting vi finder vigtige i forbindelse med brydernes udvikling.
Derfor holder vi fast i at brydernes trænere deltager til samlingerne, som en betingelse for at drengene kan deltage.
Naturligvis vil vi også benytte lejligheden til eventuelt at finde nye brydere til forbundets talentarbejde – Team 2016.
Vi har indtil nu ikke opkrævet deltagerafgift for drengene på denne samling, men som nævnt forbeholder vi os retten til at opkræve betaling ved fremtidige samlinger. Der vil på denne og fremtidige samlinger blive opkrævet deltagerafgift. Prisen denne gang er 150 kr. pr bryder. Overnatning bliver ”på madrassen” hvorfor alle forventes tage liggeunderlag og sovepose med. I pausen mellem de to pas skal bryderne i svømmehal. Inden 2. pas er der desuden obligatorisk hvil for alle. Bryderne skal tage læsestof med.

Træner 1 uddannelse er kommet i gang og fortsætter i denne weekend med ”teknik og læring”.
Alle trænere uanset erfaring er velkommen. Når det kommer til teknikken, vil kursisterne blive opdelt efter erfaring. De erfarne vil også blive brugt til at instruerer nye trænere.

Strukturen omkring uddannelsen er skematiseret nedenfor. Det kan for nogen synes uoverskueligt at skulle deltage / binde sig til en hel uddannelse. Uddannelsen kommer til at kører i nedenstående struktur hvert år, så for dig der ikke når det hele denne gang, er det bare at tage resten senere. DB holder styr på hvem der tager hvad, men for en sikkerheds skyld, noter det også selv.

Prisen for dette modul er 250 kr.Betaling for drengene og for trænerne vil blive opkrævet af klubben

Tilmelding skal ske pr. mail til breddekonsulent@brydning.dksenest fredag den 14.august, med navne, klub og titel

Spørgsmål til drengesamling; Erik Nyblom; erik.nyblom@gmail.comeller 2246 7929, Thor Hyllegaard 2046 6740. Spørgsmål til T1 uddannelse; Palle Nielsen, breddekonsulent@brydning.dkhvis noget er uklart eller du har yderligere spørgsmål.

Hent program HER


af Palle Nielsen - 10.08.2009