Endnu et fantastisk brydestævne afholdt i Åbyhallen

Thrott leverede endnu engang et brag af et Aarhus Open. Selvom deltagerantallet var lavere end de sidste par år, blev turneringen en stor succes. Antallet af nationer har dog aldrig været bedre, idet Norge, Sverige, Tyskland og Holland gæstede turneringen i år. Thrott genvandt for 5 år i træk holdturneringen. Samtidig var værterne også bedst i puslinge og drengekategorien. Kolding IF vandt pigerækken mens Frankfurt Oder sejrede i ungdom/juniorkategorien. Alexander Greibensikow fra Frankfurt blev bedste bryder og Tobias Fonnesbek blev bedste Throttbryder efter finalesejr over Francis Weinhold i en tæt dyst.

Finalestævnet blev afholdt i flotte rammer med mange tilskuere. Tyske Alexander Greibensikow åbnede showet med et flot 5-tal der sikrede sejren over Felix Wolf. Derefter slog Jim Bøjstrup Hollandske Mick Bos, der sidste år vandt turneringen med 2-1 i perioder. Senere vandt Tobias Fonnesbek over Francis Weinholdt i 63 kg, efter at have tabt første periode. De to næste endte dog 4-0, 4-0 i Tobias' favør. Derefter slog Mads Laursen, Thrott, den hollandske landsholdsbryder Lesley Hesakkers 2-0 i perioder.

Se fotos på aarhusopen.dk


af Mads Bang Aaen - 16.02.2009