Mark O nummer 11 hos EB

Brydeklubben Thors Mark O. Madsen der i 2009 vandt sin 4. VM medalje i træk stod i følge Ekstra Bladet for den 11. største idrætspræstation i Danmark i 2009. Ekstra Bladet har fundet frem til de 50 bedste danske idrætspræstationer og kritierierne fra Ekstra Bladet har været:

 

- Sportslig succes
- International gennemslagskraft
- Karriere-forløb
- Potentiale
- Popularitet i befolkningen
- Stjerne- eller x-faktor
- Sportens udbredelse globalt og i Danmark
- Indtjening

 

Disse kriterier har altså placeret Mark O. Madsen på en meget flot 11. plads, også taget i betragtning af, at dansk idræt har haft et af sine bedste sportslige år nogensinde. Listen toppes ikke overraskende af tennisspilleren Caroline Wozniacki, og der er da også blevet plads til en anden bryder nemlig Håkan Nyblom fra Herning der vandt VM bronce i år, og på Ekstra Bladets liste rangerer han som nr. 47.

 

Der kan læses mere om den flotte placering på http://ekstrabladet.dk/sport/article1274318.ece

 

 

 

Morten Ahlefeldt Hansen

 


af Allan Bo Jakobsen - 01.12.2009