Så småt i gang igen

Efter godt tre ugers fri fra alt hvad der hedder brydning, træning og kostplaner er de danske landsholdbryder igen ved at vende blikket på brydemadrassen. ”Bryderne har nu haft en velfortjent pause, hvor de ikke har skullet nærme sig en brydemadras eller tænke på brydning, lige bortset fra at nyde de oplevelse de har haft under VM. Nu starter vi lige så stille op igen, og får sammensat et forløb, der får gjort lidt ved grundtræningen, og så prøver vi at lave en plan for dem, med de midler og forhold vi har til rådighed.” siger Erik Nyblom. ”Farum lukker jo pr. 1. november, så der skal de tilknyttede bryder have fjernet deres ting fra. Hvor vi kommer til at samles henne herefter, er ikke fastlagt endnu. Men både Frederikssund og Nykøbing samt et. evt. tredje sted kunne være en mulighed.”  

 

Første stævne for de et par af de danske landsholdsbrydere er i starten af november, hvor de skal til Finland og deltager i et stævne. Og for Håkan Nyblom bliver det rart, men også lidt tungt at komme i gang igen. ”Det har været godt at holde fri og være helt væk fra sporten, mentalt var jeg ved at være lidt træt af brydning, men nu kan jeg godt begynde at mærke, at lyste melder sig igen. Jeg skal i gang med lidt træning, ikke nødvendigvis brydning, måske lidt fodbold for at holde formen ved lige. Men der går et stykke tid, inden det bliver brydning syv gange om ugen.” siger Håkan Nyblom ser dog også ser frem til at komme til Finland. ”Det er et fint og godt stævne i Finland med deltagelse af flere af bryderne, som også var med ved VM i Herning fra både Norge, Sverige og Finland.” slutter Håkan Nyblom der helt sikker stiller til start i 60 kilo. Han var i den forgangende weekend til stævne i Tyskland, men her i rollen som træner for ungdomslandsholdet der deltog i Brandenburger Cup.

 

Foto: Klaus Sletting Jensen


af Jane Sunesen - 20.10.2009