ESAA infomøde

Unge brydetalenter har igen i uddannelsesåret 2010/11 mulighed for at kombinere elitesport og uddannelse i såvel folkeskolens 8., 9. samt 10. klasser som på ungdomsuddannelserne.

 

Elite Sports Akademi Aarhus afholder informationsmøder om de kommende ESAA-klasser samt om Team Danmark ordningen med forlængede ungdomsuddannelser, hvor det bliver muligt, at høre mere om at kombinere elitesport og uddannelse.

 

 • Informationsmøde om ESAA i folkeskolen:
  Onsdag den 25. november klokken 17,00 – 18,30

  - afholdes infomøde omkring idrætsklasser på folkeskolens 8., 9. og 10. klassetrin. På mødet vil der være repræsentanter fra Rundhøjskolen og Vejlby Skole, som er ESAA skoler.

 

 • Informationsmøde om ESAA på ungdomsuddannelser :
  Onsdag den 25. november klokken 19,00 – 21,00
  -
  afholdes infomøde omkring ungdomsuddannelser. ESAA informerer omkring muligheder for kombinationen elitesport og uddannelse i Århus Kommune. Der vil være repræsentanter fra de enkelte uddannelsesinstitutioner, som vil fortælle om muligheder på STX, HHX, HTX, HG og EUD på såvel almindelige forløb som forlængede Team Danmark forløb.

 

Begge møder afholdes på Atletion, Stadion Alle 70 - 8000 Århus C (repræsentationslokalet på 2. sal).

 

Du kan læse mere om de enkelte møder og Elite Sports Akademi Aarhus på www.esaa.dk

 

Vi vil gerne have en tilmelding til møderne med angivelse af antal deltagere samt sportsgren på mail tm@esaa.dk, senest 24.11.2009.

 

Hvis du har afklarende spørgsmål vedrørende infomøderne, er du velkommen til at kontakte:

 

Ole Keldorf

Eliteidrætskoordinator i Århus Kommune

Mail ok@esaa.dk  

Mobil 29 20 83 86

Team Danmark afholder også et infomøde om elitesport & uddannelse, onsdag den 9. december kl. 19,00 – 20,30 på Atletion, hvor der ligeledes informeres om TD relaterede forløb på ungdomsuddannelser. På dette møde vil ESAA også være repræsenteret. (Se mere på  www.teamdanmark.dk)

 


af Jane Sunesen - 01.10.2009