Mark O. Madsen i tysk mesterskabsfinale

Brydeklubben Thors 3-dobbelte medaljetager ved VM 24 årige Mark O. Madsen og hans tyske klub 1. Lückenwalder SC er i finalen om det tyske holdmesterskab. Dette blev en kendsgerning lørdag aften, da Lückenwalde på hjemmebane mødte Germania Weingarten i returkampen i semifinalen.
1. Lückenwalder SC havde inden returopgøret det ene ben i finalen, da de havde vundet den første kamp med hele 25-15.
Selvom Lückenwalde så tabte kampen med 22-18 så var det nok til at finalen bliver en gentagelse mellem Lückenwalde og de forsvarende mestre fra Köllerbach.
Mark O. Madsen er stadig ubesejret i 84 kg klassen og sejrede over Rene Zimmermann med 3-1 i perioder, som alle endte 1-1, men hvor Mark O. Madsen i 1,2 og 4 periode scorede det sidste point. Sejren skete i øvrigt under overværelse af en større Thor-delegation af ledere der var i Lückenwalde for at følge Mark O. Madsen.