Brydeklubben Thor indbyder til familiebrydeskole

Brydeklubben Thor er lørdag den 13. september 2008 for andet år i træk værter for "familiebrydeskolen".  BK Thor havde sidste år stor succes med dette tiltag, og det gentages altså nu i september 2008.
 
Familiebrydeskolen er for alle drenge og piger i alderen fra 5-8 år, og varer tre timer fra kl. 1300-1600. Den eneste betingelse for at komme ind på brydeskolen er at man en sin mor, far eller anden voksen med.
 
Familiebrydeskolen byder på en masse sjov leg og brydning, og hvor det bliver muligt at "slås" med mor og far og andre børn på samme alder. Det er gratis at deltage på Familiebrydeskolen, hvor der er t-shirt og drikkedunke til alle deltagere. Tilmeldingsfristen er den 4. september 2008.  
 
Indbydelsen er på vej ud til børnehaver og SFOer men indbydelsen kan også hentes på www.bkthor.dk
 
På gensyn på familiebrydeskolen.


af Mads Bang Aaen - 08.08.2008