Sejr og nederlag til thorbrydere i bundesligaen

Der var både sejr og nederlag at glæde sig over for thorbryderne i den tyske bundesliga lørdag aften. Mark O. Madsen og hans tyske klub 1. Lückenwalder SC vandt  på udebane med 6-4 over Frankfurt Oder, og Mark O. Madsen noterede sin 8. sejr træk da han sikkert besejrede Thomas Franke med cifrene 9-0, 2-1 og 3-0. og samlede vandt 3-0.Dermed topper 1. Lückenwalder SC stadig sikkert bundesliga nord.  
 
 
Thorbryderen Andy Nielsen der sidste år var i bundesligaklubben PSV Rostock  fik i sidste uge et comeback, da den nordtyske klubs 74 kg mand var blevet skadet, hvilket blev kvitteret for en sejr. Thorbryderen skal derfor bryde de resterende kampe for nordtyskerne.
 
Det gik dog lørdag mindre godt da thorbryderen tabte med 3-0 i perioder til Tomas Sobecky fra fra ASV HOF, som også samlet vandt kampen. Andy Nielsen tabte med perioderne 7-0, 1-0 og 3-2, og Rostock og HOF kampen endte 5-5, men da ASV HOF havde et kvalifikationspoint mere sejrede de. PSV Rostock ligger p.t sidst i den nordtyske bundesliga.
 
 
Med sportslig hilsen
 
Morten Ahlefeldt Hansen
Formand - BK Thor
tlf. 20166747


af Mads Bang Aaen - 02.11.2008