Brydning.dk/corona - en ny genvej til brydeklubberne

Myndighedernes retningslinjer ift. bekæmpelsen af coronasmitte ændres løbende. På denne nye underside kan du finde alt hvad du har behov for ift. brydning og corona. I menuen til venstre kan du bl.a. finde den officielle drejebog for afholdelse af brydestævner, information vedr. tilskuere samt relevante links til myndighedernes og DIFs hjemmeside.

Seneste nyt:

Find de nyeste opdateringer på dif.dk/corona.

Corona: Vi er begrænset, men ikke lukket ned

Forsamlingsforbuddet til trods, skal vi forsætte alle de gode tiltag fra foråret og sommeren

Danmarks Brydeforbund opfordrer alle til at fortsætte de gode alternative tiltag som I kørte i brydeklubberne mens Danmark var lukket helt ned. Endvidere vil vi komme med en stor opfordring til at afholde ministævner, holdkampe mv. tilsvarende de nybegynderstævner som mange klubber allerede har gode erfaringer med.

I bestemmer selv formen ude i brydeklubberne, så I kan strikke et setup sammen der passer både jer og naboklubben. Hvis i overholder forsamlingsforbuddet og afstandskravene i klubben, kan i også sagtens have massere af tilskuere på lægterne. 

Reglerne ændres løbende

Vi må forberede os og være omstillingsparate i brydesporten. Forsamlingsforbud justeres op og ned, men det gør fortolkningerne på reglerne også. Så overvej hvorvidt en aflysning er nødvendig. Måske et lidt mindre stævne er bedre end ingenting? Hvis i mangler idéer og sparring fra de andre brydeklubber, så benyt Brydeforbundets Facebookgruppe eller kontakt vores Udviklingskonsulent Simon